Flowers along my rehab walk today/ Blommor jag fann under min rehabiliterings promenad idag.

Walking is good for the body when recovering from spinal fusion surgery. Todays walk was actually the longest one since the surgery. I don’t walk fast so I do take in the scenery and since I always bring my camera I decided to get some pictures of the different wild flowers I found along the walk./ Att promenera är bra för kroppen när man återhämtar sig efter en stor ryggoperation. Dagens promenad var faktiskt den längsta sedan operationen. Jag promenerar inte fort så jag tittar verkligen mig omkring och dessutom har jag ju alltid min kamera med mig så idag bestämde jag mig för at ta lite bilder av de olika vilda blommorna jag såg under promenaden.

 

Mother nature sure is fantastic. Colors,  beauty and a little lady bug which is almost the first I have seen this summer but also a tired bumblebee./ Moder jord är fantastisk. Färg,  skönhet och faktiskt en liten nyckelpiga som jag knappt har sett detta året och en trött humla.

Do you know what flowers it is?/ Vet du vad det är för vilda blommor?

 

If you like my blog please press the like button at the end/ Om du gillar min blogg kan du vät trycka på Gilla knappen innan du drar ur sladden./ Thanks/ Tack.

Leave a Reply