12 days has gone since my spinal fusion surgery/ 12 dagar har gått sedan min ryggoperation.

The last couple of days I have mostly spent in bed. I’ve had some not so good days with low blood pressure and pain./  Jag har haft ett par dagar som inte varit helt bra med lågt blodtryck och smärta. So no walks along our beautiful coast and no pictures !/ Så det har inte blivit några strandpromenader utmed vår vackra kust och inga bilder./ This morning though I had a short walk around our yard and found some giant poppies. love the colors and their infructescences./ Men i morse mådde jag lite bättre så det blev en kort promenad runt vår trädgård och hittade stora vallmo. Älskar dessa fantastiska färger och deras fröställningar.

DSC_1826_3-1DSC_1822_3

DSC_1977_4-1

DSC_1813-1DSC_1782-1DSC_1798-1DSC_1962_2_3

4 thoughts on “12 days has gone since my spinal fusion surgery/ 12 dagar har gått sedan min ryggoperation.

  1. Naturen är fantastisk😍Krya på dig🙏🏻 Vi träffades i New Delhi hos Anncharlott och Markus. Med vänlig hälsning, Carina Malm

Leave a Reply