3 weeks postop my spinal fusion surgery. / 3 veckor efter min ryggoperation.

DSC_2175-1.1

It’s 3 weeks postop my spinal fusion surgery and  slowly, slowly I’m getting better day by day. Some days I have been doing to much and instantly my back tells me to slow down or actually cut it out, stop!   / 3 veckor har gått sen min ryggoperation och långsamt så blir det lite bättre för varje dag som går. Jag har haft dagar som jag uppenbarligen gjort för mycket eftersom ryggen genast talar om för mig att ta det lugnt eller egentligen ,Lägg av!

DSC_2186-1.1

Thursday I got to take out the surgical clips …14 of them ! Kind of felt like I had a date with a wasp but so nice that they are gone./ I torsdags fick jag ta ut agrafferna….14 st! Kändes lite som en date med en geting men sååå  skönt att de är borta.

DSC_2181_3-1

3 times a day I do a couple of “easy” exercises that my the physiotherapist recommended me to do. Can’t wait until I meet her in a week and get to do some more. That’s really the start of my rehabilitation. / 3 ggr om dagen gör jag några “lätta” övningar som min sjukgymnast rekommenderade. Om en dryg vecka ska jag träffa henne igen och det är starten på min rehabilitering och det ska bli underbart att komma igång med lite mer träning.

Dont’ forget to push the LIKE button before closing down ! Thanks a million <:  /  Glöm inte att trycka på GILLA knappen innan du stänger ner. Tack snälla du<:

Leave a Reply