Morning light, evening light, night light and lights out!

I’m in bed recovering after having major surgery done to my back so there’s not much I can do for a while. Happy that the surgery is over and that it went well. It was quite stressful up until they put the mask over my nose and they told me to fill my lungs with air. All of a sudden I’m awake on the other side of surgery feeling like I was hit by a truck. / Ligger i sängen efter en steloperation av min rygg och  kan jag inte göra så mycket. Glad att operationen är över och att det gick bra. Jag var helt klart stressad hela vägen fram tills de la masken över min näsa och bad mig att fylla mina lungor med luft. Plötsligt befinner jag mig på andra sidan av operationen och det känns som att jag krockat med en noshörning.

DSC_1557-1.3DSC_1557-1.1inverted-1

DSC_1557-1.5

2 thoughts on “Morning light, evening light, night light and lights out!

Leave a Reply